Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E1413 - Fosfat de diamidon fosfatat

E1413 sau fosfat de diamidon este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare.

E1413, Fosfat de diamidon fosfatat este folosit ca Aditiv, stabilizator, agent de ingrosare

Origine E1413

Amidon reticulat prin tratarea cu sare a acidului fosforic.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E1413 (Fosfat de diamidon fosfatat) este nelimitată.

Efecte secundare

Nu se recomanda consumul frecvent.

Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.

Face parte din categoria "E-uri suspecte".

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E1413 - Fosfat de diamidon fosfatat - Slabute.ro"

E1413 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E1413 - Fosfat de diamidon fosfatat - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E1413 - Fosfat de diamidon fosfatat - Slabute.ro.

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E1410 - Fosfat de monoamidon
    E1410 - Fosfat de monoamidon
    Determina cresterea stabilitatii pastelor si anihileaza sinereza la depozitarea indelungata. Nu se recomanda consumul frecvent.
  • E-uri suspecte - E150b - Caramel de sulfit de sodiu
    E150b - Caramel de sulfit de sodiu
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II E150c Caramel amoniu, Caramel clasa III E150d Caramel sulfit-amoniu, Caramel clasa IV Culori de la brun la ne
  • E-uri suspecte - E150c - Caramel amoniacal
    E150c - Caramel amoniacal
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II E150c Caramel amoniu, Caramel clasa III E150d Caramel sulfit-amoniu, Caramel clasa IV Culori de la brun la ne
  • E-uri suspecte - E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 sau poliricinoleat de poliglicerol sunt emulgatori si stabilizatori artificiali. Se obtin prin esterificarea cu acizi grasi condensati din uleiul de ricin. Se foloseste doar in alimentele sarac
  • E-uri suspecte - E1440 - Amidon hidroxipropilat
    E1440 - Amidon hidroxipropilat
    E1440 sau amidon hidroxipropilat este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: