E160c - Extract de ardei rosu, capsantina
Colorant rosu inchis utilizat in egala masura ca aromatizant.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E160c, Extract de ardei rosu, capsantina este folosit ca Colorant
Origine E160c
Colorant natural rosu izolat din ardei rosu, Capsicum annuum .
Acest amestec contine capsacaina si capsorubina.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E160c (Extract de ardei rosu, capsantina) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E160c (Extract de ardei rosu, capsantina)"
Restricţii dietetice
Nu are nici o restrictie, E160c poate fi consumat de catre toate gruparile religioase, vegani si vegetarieni.
E160c se găseşte în...
Se contine in multe produse diferite.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E160c - Extract de ardei rosu, capsantina - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E529 - Oxid de calciu, var
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E529 sau oxid - E482 - Stearoil-2-lactilat de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E162 - Rosu sfecla, betanina
Colorant alimentar rosu. Larg utilizat, dar culoarea este destul de instabila. Este excretat nemodificat in urina. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentr - E309 - Delta-tocoferol
Antioxidant în produsele grase, în special adăugat pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Are o activitate vitaminică scăzută. Se foloseşte mai rar datorită aromei - E414 - Guma de acacia, Guma arabica
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".