E235 - Natamicina, Primaricina
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.
Face parte din categoria "E-uri suspecte".
E235, Natamicina, Primaricina este folosit ca Aditiv
Origine E235
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E235, Natamicina, Primaricina"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E235 (Natamicina, Primaricina) este nelimitată.
Efecte secundare
Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"
E235 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"
Alte "E-uri suspecte"
- E104 - Galben de chinolina
Colorant alimentar galben. Foarte solubil în apă. Galben de chinolina este un colorant sub forma de saruri de sodiu, de culoare galben si care se obtine artificial, fiind un derivat sulfonat - E239 - Hexametilentetramina, Metanamina
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile he - E251 - Nitrat de sodiu
E251 sau nitrat de sodiu este un conservant artificial care se foloseste la colorarea indirecta a carnii. Are si rolul de a impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene Clostridium botulinum, Clostridi - E110 - Galben portocaliu Sunset FCF
Colorant alimentar galben. Foarte solubil în apă. E110 este un colorant care reprezinta sarea disodica a 2-hidroxi-1 (4 sulfonato fenilaza) naftalin 6 sulfonat, de culoare portocaliu, care se - E339 - Fosfati de sodiu
Fosfatul este folosit in productia alimentelor pentru ca determina cresterea capacitatii de retinere a apei de catre carne si alte alimente, are actiune emulsionanta, actiune de protectie a grasimilor