Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E235 - Natamicina, Primaricina

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.
Face parte din categoria "E-uri suspecte".

E235, Natamicina, Primaricina este folosit ca Aditiv

Origine E235

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E235, Natamicina, Primaricina"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E235 (Natamicina, Primaricina) este nelimitată.

Efecte secundare

Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"

E235 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E339 - Fosfati de sodiu
    E339 - Fosfati de sodiu
    Fosfatul este folosit in productia alimentelor pentru ca determina cresterea capacitatii de retinere a apei de catre carne si alte alimente, are actiune emulsionanta, actiune de protectie a grasimilor
  • E-uri suspecte - E1440 - Amidon hidroxipropilat
    E1440 - Amidon hidroxipropilat
    E1440 sau amidon hidroxipropilat este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare.
  • E-uri suspecte - E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
    E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare completa a acestui aditiv.
  • E-uri suspecte - E161g - Cantaxantin
    E161g - Cantaxantin
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a somonului si a pastravului. In UE se foloseste pe scara larga in alimentatia pestelui de crescator
  • E-uri suspecte - E1410 - Fosfat de monoamidon
    E1410 - Fosfat de monoamidon
    Determina cresterea stabilitatii pastelor si anihileaza sinereza la depozitarea indelungata. Nu se recomanda consumul frecvent.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: