Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E235 - Natamicina, Primaricina

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.
Face parte din categoria "E-uri suspecte".

E235, Natamicina, Primaricina este folosit ca Aditiv

Origine E235

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E235, Natamicina, Primaricina"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E235 (Natamicina, Primaricina) este nelimitată.

Efecte secundare

Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"

E235 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E235 - Natamicina, Primaricina - Slabute.ro"

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E110 - Galben portocaliu Sunset FCF
    E110 - Galben portocaliu Sunset FCF
    Colorant alimentar galben. Foarte solubil în apă. E110 este un colorant care reprezinta sarea disodica a 2-hidroxi-1 (4 sulfonato fenilaza) naftalin 6 sulfonat, de culoare portocaliu, care se
  • E-uri suspecte - E1422 - Adipat de diamidon acetilat
    E1422 - Adipat de diamidon acetilat
    E1422 sau adipat de diamidon acetilat este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare.
  • E-uri suspecte - e122 - Azorubina, Carmoizina
    e122 - Azorubina, Carmoizina
    Colorant alimentar roşu. Foarte solubil în apă.
  • E-uri suspecte - E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 sau poliricinoleat de poliglicerol sunt emulgatori si stabilizatori artificiali. Se obtin prin esterificarea cu acizi grasi condensati din uleiul de ricin. Se foloseste doar in alimentele sarac
  • E-uri suspecte - E627 - Guanilat disodic
    E627 - Guanilat disodic
    E627 Guanilat disodic este un potentiator de aroma, face ca produsele de o calitate mai slaba sa para mai gustoase.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: