Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E334 - Acid tartric

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E334 sau acid L-tartric este un acidifiant si antioxidant natural, vegetal.

E334, Acid tartric este folosit ca Acidifiant, Antioxidant

Origine E334

Acid organic cristalizat, cu gust acru, solubil în apă, care se găseste în fructe, mai ales în mustul de struguri, si care se întrebuinţează în industria alimentară, în vopsitoria textilă, în medicină etc.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E334 (Acid tartric) este nelimitată.

Efecte secundare

Poate determina asimilarea calciului. Este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E334 - Acid tartric - Slabute.ro"

E334 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E334 - Acid tartric - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E334 - Acid tartric - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E414 - Guma de acacia, Guma arabica
    E414 - Guma de acacia, Guma arabica
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E302 - Ascorbat de calciu
    E302 - Ascorbat de calciu
    Antioxidant si ameliorator al painii. Previne imbrunarea fructelor cat si formarea nitrozaminelor in carne. Acidul ascorbic este vitamina C; insa, nu poate fi adaugat ca un supliment de vitamine cand
  • E-uri inofensive - E325 - Lactat de sodiu
    E325 - Lactat de sodiu
    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a
  • E-uri inofensive - E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
    E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E101 - Riboflavina
    E101 - Riboflavina
    Riboflavina (aditivul alimentar E101) se imparte in 2 tipuri:E101i – riboflavina simplaE101ii – riboflavina 5-fosfatE101 este greu dizolvabil in apa. In organism, vitamina B2 (riboflavin

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: