Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E337, Tartrat dublu de sodiu si potasiu este folosit ca Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant

Origine E337

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E337, Tartrat dublu de sodiu si potasiu"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E337 (Tartrat dublu de sodiu si potasiu) este nelimitată.

Efecte secundare

E337 sau tartrat dublu de sodiu si potasiu este un acidifiant, antioxidant, emulgator, chelant al metalelor grele, aromatizant, artificial, vegetal care consumat in doze mari are efect laxativ.

Contribuie la controlul activitatii apei.

Este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro"

E337 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E261 - Acetat de potasiu
    E261 - Acetat de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E300 - Acid ascorbic
    E300 - Acid ascorbic
    Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E300. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine.
  • E-uri inofensive - E501 - Carbonatii de potasiu
    E501 - Carbonatii de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E170 - Carbonat de calciu
    E170 - Carbonat de calciu
    Colorant alb pentru suprafata; agent impotriva uscarii, agent de umplere (farmacie), stabilizator pentru fructele conservate. Larg utilizat. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat u
  • E-uri inofensive - E101 - Riboflavina
    E101 - Riboflavina
    Riboflavina (aditivul alimentar E101) se imparte in 2 tipuri:E101i – riboflavina simplaE101ii – riboflavina 5-fosfatE101 este greu dizolvabil in apa. In organism, vitamina B2 (riboflavin

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: