E351 - Malat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E351, Malat de potasiu este folosit ca Acidifiant
Origine E351
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E351, Malat de potasiu"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E351 (Malat de potasiu) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E351 (Malat de potasiu)"
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E351 - Malat de potasiu - Slabute.ro"
E351 se găseşte în...
Gemuri
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E351 - Malat de potasiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea uleiurilor cu multi acizi grasi nesaturati. De asemenea folositi la fabricarea aditivilor pentru colorantii alimentari E - E901 - Ceara de albine
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E901 sau ceara - E941 - Azot
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de - E335 - Tartrat
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E325 - Lactat de sodiu
Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a