Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E459 - Beta-ciclodextrina

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E459 sau beta-ciclodextrina este un agent de incarcare, de natura vegetala, folosit ca excipienti in tabletele de suplimente alimentare.

E459, Beta-ciclodextrina este folosit ca Agent de incarcare

Origine E459

Se obtine din amidonuri provenite din plante modificate genetic.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E459 (Beta-ciclodextrina) este nelimitată.

Efecte secundare

Este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro"

E459 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E352 - Malati de calciu
    E352 - Malati de calciu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E140 - Clorofile, verde natural
    E140 - Clorofile, verde natural
    CI 75810 Verde natural 3 Clorofila A Magneziu clorofila Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
  • E-uri inofensive - E260 - Acid acetic
    E260 - Acid acetic
    Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali
  • E-uri inofensive - E162 - Rosu sfecla, betanina
    E162 - Rosu sfecla, betanina
    Colorant alimentar rosu. Larg utilizat, dar culoarea este destul de instabila. Este excretat nemodificat in urina. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentr
  • E-uri inofensive - E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
    E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E469 sau carbo

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: