Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E460 - Celuloza

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E460, Celuloza este folosit ca Agent antiaglomerant, Emulgator

Origine E460

Celuloza este principalul polizaharid şi constituent al lemnului şi tuturor structurilor plantelor.

Se obţine în scop comercial din lemn.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E460 (Celuloza) este nelimitată.

Efecte secundare

Celuloza este insolubilă dar poate fi fermentată în intestinul gros.

Concentraţiile mari pot cauza probleme intestinale, cum ar fi balonarea, constipaţia şi diareea.

Din aceste motive nu poate fi folosită în hrana copiilor după înţărcare. şi ca produse de îţărcare.

Restricţii dietetice

E460 poate fi consumat de către toate grupările religioase, vegani şi vegetarieni .

E460 se găseşte în...

Diverse produse.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E460 - Celuloza - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E903 - Ceara Canauba
    E903 - Ceara Canauba
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E903 sau ceara
  • E-uri inofensive - E509 - Clorura de calciu
    E509 - Clorura de calciu
    Regulator de aciditate, măreşte fermitatea fructelor şi legumelor, leagă metale. E509 sau clorura de calciu este un potentiator de arome si agent de intarire. Cercetarile realizate pana in preze
  • E-uri inofensive - E351 - Malat de potasiu
    E351 - Malat de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
    E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E327 - Lactat de calciu
    E327 - Lactat de calciu
    E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: