E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E469 sau carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic este un agent de incarcare natural.
E469, Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic este folosit ca Agent de incarcare
Origine E469
Se obtine din hidroliza enzimatica a celulozei.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E469 (Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro"
E469 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E558 - Bentonita
E558 sau bentonita este un agent de separare, natural. Din punct de vedere chimic este alumino-silicat de tipul montmorilonitului si cantitati mici de Ca, Fe, Mg. Cercetarile realizate pana i - E460 - Celuloza
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E481 - Stearoil-2-lactilat de sodiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E327 - Lactat de calciu
E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este - E334 - Acid tartric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E334 sau acid