E529 - Oxid de calciu, var
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E529 sau oxid de calciu, var este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial.
E529, Oxid de calciu, var este folosit ca Acidifiant
Origine E529
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E529, Oxid de calciu, var"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E529 (Oxid de calciu, var) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E529 (Oxid de calciu, var)"
Restricţii dietetice
Nu se recomanda consumul frecvent de E529.
E529 se găseşte în...
Cacao, produse de panificatie, intestine.
Acesta este, de asemenea, utilizat la prepararea de intestine pentru carnati (ca acoperire, nu de umplere).
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E529 - Oxid de calciu, var - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E459 - Beta-ciclodextrina
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E459 sau beta- - E141 - Complexe de cupru ale clorofilelor si clorofilinei
Colorant alimentar verde. E141 (i) este solubil in apa, in timp ce E141 (ii) este solubil in ulei. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urm - E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E270 - Acid lactic
Acidul lactic si lactatii sunt folositi ca si conservanti, mai ales, impotriva drojdiilor si fungilor. Este folosit, de asemenea, pentru cresterea stabilitatii produselor din cartofi, prin cresterea