E570 - Acizi grasi (acid stearic)
E570 sau acizi grasi sunt emulgatori, glazurati, antiaglomeranti, naturali.
E570, Acizi grasi (acid stearic) este folosit ca Emulgator, Agent antiaglomerant
Origine E570
Se pot obtine din animale, plante (inclusiv soia modificata genetic, porumb).
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E570 (Acizi grasi (acid stearic)) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro"
E570 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E270 - Acid lactic
Acidul lactic si lactatii sunt folositi ca si conservanti, mai ales, impotriva drojdiilor si fungilor. Este folosit, de asemenea, pentru cresterea stabilitatii produselor din cartofi, prin cresterea - E336 - Tartrati de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Contribuie la - E160c - Extract de ardei rosu, capsantina
Colorant rosu inchis utilizat in egala masura ca aromatizant. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. - E327 - Lactat de calciu
E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este - E903 - Ceara Canauba
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E903 sau ceara