E627 - Guanilat disodic
E627 Guanilat disodic este un potentiator de aroma, face ca produsele de o calitate mai slaba sa para mai gustoase.
E627, Guanilat disodic este folosit ca Potentiator de aroma
Origine E627
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E627, Guanilat disodic"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E627 (Guanilat disodic) este nelimitată.
Efecte secundare
Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.
Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E627 - Guanilat disodic - Slabute.ro"
E627 se găseşte în...
Produse alimentare.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E627 - Guanilat disodic - Slabute.ro.
Alte "E-uri suspecte"
- E1200 - Polidextroza
Agent de îngroşare şi textură. Leagă apa şi protejează împotriva îngheţului. - E1414 - Fosfat de diamidon acetilat
E1414 sau fosfat de diamidon acetilat este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare. - E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina
E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare completa a acestui aditiv. - E132 - Carmin indigo, FD&C blue no 2
Colorant alimentar albastru. Foarte solubil în apă. E132 se mai numeste si carmin indigo si este un colorant de culoare albastra, fiind obtinut artificial din sulfonat de indigotina. Acest co - E161g - Cantaxantin
Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a somonului si a pastravului. In UE se foloseste pe scara larga in alimentatia pestelui de crescator