Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E631 - Inozinat disodic

E631 este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal. Nu s-a realizat evaluarea completa a acestui aditiv.

E631, Inozinat disodic este folosit ca Potentiator de aroma

Origine E631

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E631, Inozinat disodic"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E631 (Inozinat disodic) este nelimitată.

Efecte secundare

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.

Restricţii dietetice

Nu s-a realizat evaluarea completa a acestui aditiv.

E631 se găseşte în...

Produse alimentare.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E631 - Inozinat disodic - Slabute.ro.

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E1450 - Octenil succinat de amidon sodic
    E1450 - Octenil succinat de amidon sodic
    E1450 sau octenil succinat de amidon sodic este un agent artificial de ingrosare, stabilizator.
  • E-uri suspecte - E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 sau poliricinoleat de poliglicerol sunt emulgatori si stabilizatori artificiali. Se obtin prin esterificarea cu acizi grasi condensati din uleiul de ricin. Se foloseste doar in alimentele sarac
  • E-uri suspecte - E104 - Galben de chinolina
    E104 - Galben de chinolina
    Colorant alimentar galben. Foarte solubil în apă. Galben de chinolina este un colorant sub forma de saruri de sodiu, de culoare galben si care se obtine artificial, fiind un derivat sulfonat
  • E-uri suspecte - E150a - Caramel simplu
    E150a - Caramel simplu
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II E150c Caramel amoniu, Caramel clasa III E150d Caramel sulfit-amoniu, Caramel clasa IV Culori de la brun la ne
  • E-uri suspecte - E1442 - Fosfat de diamidon hidroxipropilat
    E1442 - Fosfat de diamidon hidroxipropilat
    E1442 sau fosfat de diamidon hidroxipropilat este un agent artificial de ingrosare, gelifiant, agent de incarcare.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: