E640 - Glicina si sarea de sodiu
E640 sau glicina si sarea de sodiu este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E640, Glicina si sarea de sodiu este folosit ca Potentiator de gust, Potentiator de aroma
Origine E640
Se gaseste in natura, are rolul de a intensifica gustul dulciurilor.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E640 (Glicina si sarea de sodiu) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E640 - Glicina si sarea de sodiu - Slabute.ro"
E640 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E640 - Glicina si sarea de sodiu - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E640 - Glicina si sarea de sodiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E350 - Malati de sodiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E504 - Carbonatii de magneziu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E301 - Ascorbat de sodiu
Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E301. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. Previ - E351 - Malat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E511 - Clorura de magneziu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".