E902 - Ceara de Candilla
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E902 sau ceara de candelilla este un agent natural de separare si glazurare.
E902, Ceara de Candilla este folosit ca Agent de separare, Agent de glazurare
Origine E902
Se obtine dintr-o planta desertica si nu se digera.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E902 (Ceara de Candilla) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"
E902 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E507 - Acid clorhidric
E507 sau acid clorhidric este un acidifiant artificial, care se foloseste pentru prepararea siropului invertit de zaharoza si a unor condimente. Atunci cand se combina cu formaldehida are efecte tera - E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E331 - Citrati
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E331 (i) sau - E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea uleiurilor cu multi acizi grasi nesaturati. De asemenea folositi la fabricarea aditivilor pentru colorantii alimentari E - E508 - Clorura de potasiu
Înlocuitor al sării de bucătărie.