E902 - Ceara de Candilla
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E902 sau ceara de candelilla este un agent natural de separare si glazurare.
E902, Ceara de Candilla este folosit ca Agent de separare, Agent de glazurare
Origine E902
Se obtine dintr-o planta desertica si nu se digera.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E902 (Ceara de Candilla) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"
E902 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E957 - Taumatina
E957 sau taumatina este un edulcorant intens natural si potentiator de gust, folosit in formula unor arome. Este mai dulce de 1500-2500 ori mai mult decat zaharoza. Este solubil in apa 600g/l a - E100 - Curcumina
E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara. - E526 - Hidroxid de calciu, var stins
E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur - E260 - Acid acetic
Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali - E352 - Malati de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".