Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E902 - Ceara de Candilla

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E902 sau ceara de candelilla este un agent natural de separare si glazurare.

E902, Ceara de Candilla este folosit ca Agent de separare, Agent de glazurare

Origine E902

Se obtine dintr-o planta desertica si nu se digera.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E902 (Ceara de Candilla) este nelimitată.

Efecte secundare

Acest aditiv este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"

E902 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E902 - Ceara de Candilla - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E325 - Lactat de sodiu
    E325 - Lactat de sodiu
    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a
  • E-uri inofensive - E260 - Acid acetic
    E260 - Acid acetic
    Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali
  • E-uri inofensive - E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
    E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
    Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea uleiurilor cu multi acizi grasi nesaturati. De asemenea folositi la fabricarea aditivilor pentru colorantii alimentari E
  • E-uri inofensive - E459 - Beta-ciclodextrina
    E459 - Beta-ciclodextrina
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E459 sau beta-
  • E-uri inofensive - E901 - Ceara de albine
    E901 - Ceara de albine
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E901 sau ceara

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: