E941 - Azot
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
Este un gaz de protectie, natural si care se foloseste la ambalarea in atmosfera controlata a alimentelor
E941, Azot este folosit ca Gaz de protectie
Origine E941
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E941, Azot"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E941 (Azot) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E941 - Azot - Slabute.ro"
E941 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E941 - Azot - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E941 - Azot - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E334 - Acid tartric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E334 sau acid - E335 - Tartrat
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E336 - Tartrati de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Contribuie la - E301 - Ascorbat de sodiu
Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E301. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. Previ - E307 - Alfa-tocoferol
Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea grasimilor de origine animala. Are o activitate vitaminica intensa. Se foloseste mai rar datorita aromei puternice pe ca