Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E335 - Tartrat

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E335, Tartrat este folosit ca Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant

Origine E335

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E335, Tartrat"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E335 (Tartrat) este nelimitată.

Efecte secundare

Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E335 (Tartrat)"

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E335 - Tartrat - Slabute.ro"

E335 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E335 - Tartrat - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E335 - Tartrat - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E326 - Lactat de potasiu
    E326 - Lactat de potasiu
    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a
  • E-uri inofensive - E1105 - Lizozim
    E1105 - Lizozim
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".  
  • E-uri inofensive - E263 - Acetat de calciu
    E263 - Acetat de calciu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E1103 - Invertaza
    E1103 - Invertaza
    Invertaza este adaugata in produs in cantitate de 1 ml/kg si catalizeaza reactia de hidroliza a zaharozei in glucoza si fructoza. In acelasi timp, incetineste procesul de cristalizare a zaharozei, ia
  • E-uri inofensive - E414 - Guma de acacia, Guma arabica
    E414 - Guma de acacia, Guma arabica
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: