E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E337, Tartrat dublu de sodiu si potasiu este folosit ca Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant
Origine E337
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E337, Tartrat dublu de sodiu si potasiu"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E337 (Tartrat dublu de sodiu si potasiu) este nelimitată.
Efecte secundare
E337 sau tartrat dublu de sodiu si potasiu este un acidifiant, antioxidant, emulgator, chelant al metalelor grele, aromatizant, artificial, vegetal care consumat in doze mari are efect laxativ.
Contribuie la controlul activitatii apei.
Este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro"
E337 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E101 - Riboflavina
Riboflavina (aditivul alimentar E101) se imparte in 2 tipuri:E101i – riboflavina simplaE101ii – riboflavina 5-fosfatE101 este greu dizolvabil in apa. In organism, vitamina B2 (riboflavin - E414 - Guma de acacia, Guma arabica
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E511 - Clorura de magneziu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E263 - Acetat de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E163 - Antocian(in)e
E163a cianidina : rosu E163b delfinidina : albastru E163c malvidina : mov E164d pelargonidina : oranj E164e peonidina : rosu-brun E165f petunidina : rosu închis Antocianinele si antocianid