E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E469 sau carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic este un agent de incarcare natural.
E469, Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic este folosit ca Agent de incarcare
Origine E469
Se obtine din hidroliza enzimatica a celulozei.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E469 (Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro"
E469 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E500 - Carbonatii de sodiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E957 - Taumatina
E957 sau taumatina este un edulcorant intens natural si potentiator de gust, folosit in formula unor arome. Este mai dulce de 1500-2500 ori mai mult decat zaharoza. Este solubil in apa 600g/l a - E334 - Acid tartric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E334 sau acid - E322 - Lecitina
E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colin Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata.