E570 - Acizi grasi (acid stearic)
E570 sau acizi grasi sunt emulgatori, glazurati, antiaglomeranti, naturali.
E570, Acizi grasi (acid stearic) este folosit ca Emulgator, Agent antiaglomerant
Origine E570
Se pot obtine din animale, plante (inclusiv soia modificata genetic, porumb).
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E570 (Acizi grasi (acid stearic)) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro"
E570 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E570 - Acizi grasi (acid stearic) - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E301 - Ascorbat de sodiu
Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E301. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. Previ - E902 - Ceara de Candilla
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E902 sau ceara - E331 - Citrati
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E331 (i) sau - E326 - Lactat de potasiu
Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a - E351 - Malat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".