Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E627 - Guanilat disodic

E627 Guanilat disodic este un potentiator de aroma, face ca produsele de o calitate mai slaba sa para mai gustoase.

E627, Guanilat disodic este folosit ca Potentiator de aroma

Origine E627

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E627, Guanilat disodic"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E627 (Guanilat disodic) este nelimitată.

Efecte secundare

Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E627 - Guanilat disodic - Slabute.ro"

E627 se găseşte în...

Produse alimentare.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E627 - Guanilat disodic - Slabute.ro.

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E129 - Rosu Allura AC
    E129 - Rosu Allura AC
    Colorant alimentar roşu. Foarte solubil în apă. Face parte din categoria "E-uri suspecte".
  • E-uri suspecte - E1442 - Fosfat de diamidon hidroxipropilat
    E1442 - Fosfat de diamidon hidroxipropilat
    E1442 sau fosfat de diamidon hidroxipropilat este un agent artificial de ingrosare, gelifiant, agent de incarcare.
  • E-uri suspecte - E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 - Poliricinoleat de poliglicerol
    E476 sau poliricinoleat de poliglicerol sunt emulgatori si stabilizatori artificiali. Se obtin prin esterificarea cu acizi grasi condensati din uleiul de ricin. Se foloseste doar in alimentele sarac
  • E-uri suspecte - E161g - Cantaxantin
    E161g - Cantaxantin
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a somonului si a pastravului. In UE se foloseste pe scara larga in alimentatia pestelui de crescator
  • E-uri suspecte - e122 - Azorubina, Carmoizina
    e122 - Azorubina, Carmoizina
    Colorant alimentar roşu. Foarte solubil în apă.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: