E920 - L-cisteina
E920 sau L-cisteina este un agent de tratare a fainii, fiind de fapt un aminoacid natural sau obtinut prin biosinteza.
Ofera aspectul pufos al produselor de panificatie, intarind si aroma acestora.
E920, L-cisteina este folosit ca Aminoacid, Agent de afanare
Origine E920
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E920, L-cisteina"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E920 (L-cisteina) este nelimitată.
Efecte secundare
Are efect neurotoxic si este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E920 - L-cisteina - Slabute.ro"
E920 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E920 - L-cisteina - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E920 - L-cisteina - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E297 - Acid fumaric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E551 - Silicat de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E551 sau diox - E352 - Malati de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E309 - Delta-tocoferol
Antioxidant în produsele grase, în special adăugat pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Are o activitate vitaminică scăzută. Se foloseşte mai rar datorită aromei - E938 - Argon
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".