E939 - Heliu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
Este un gaz de protectie, natural si care se foloseste la ambalarea in atmosfera controlata a alimentelor
E939, Heliu este folosit ca Gaz de protectie
Origine E939
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E939, Heliu"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E939 (Heliu) este nelimitată.
Efecte secundare
Acest aditiv este considerat inofensiv
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E939 - Heliu - Slabute.ro"
E939 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E939 - Heliu - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E939 - Heliu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E260 - Acid acetic
Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali - E331 - Citrati
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E331 (i) sau - E526 - Hidroxid de calciu, var stins
E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur - E334 - Acid tartric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E334 sau acid - E302 - Ascorbat de calciu
Antioxidant si ameliorator al painii. Previne imbrunarea fructelor cat si formarea nitrozaminelor in carne. Acidul ascorbic este vitamina C; insa, nu poate fi adaugat ca un supliment de vitamine cand