E160c - Extract de ardei rosu, capsantina
Colorant rosu inchis utilizat in egala masura ca aromatizant.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E160c, Extract de ardei rosu, capsantina este folosit ca Colorant
Origine E160c
Colorant natural rosu izolat din ardei rosu, Capsicum annuum .
Acest amestec contine capsacaina si capsorubina.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E160c (Extract de ardei rosu, capsantina) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E160c (Extract de ardei rosu, capsantina)"
Restricţii dietetice
Nu are nici o restrictie, E160c poate fi consumat de catre toate gruparile religioase, vegani si vegetarieni.
E160c se găseşte în...
Se contine in multe produse diferite.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E160c - Extract de ardei rosu, capsantina - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E300 - Acid ascorbic
Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E300. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. - E327 - Lactat de calciu
E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este - E352 - Malati de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E322 - Lecitina
E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colin Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata.