Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina

E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial.

Nu s-a realizat o evaluare completa a acestui aditiv.

E1518, Triacetat de gliceril, Triacetina este folosit ca Aditiv

Origine E1518

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E1518, Triacetat de gliceril, Triacetina"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E1518 (Triacetat de gliceril, Triacetina) este nelimitată.

Efecte secundare


Efectele adverse ale aditivilor alimentari sunt potentate de cantitatea si regularitatea cu care obisnuim sa consumam produsele alimentare in care sunt introdusi.

Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, tulburari ale tubului digestiv, tulburarile nervoase si cresterea nivelului de colesterol.

Face parte din categoria "E-uri suspecte".

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina - Slabute.ro"

E1518 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E1518 - Triacetat de gliceril, Triacetina - Slabute.ro.

Alte "E-uri suspecte"

  • E-uri suspecte - E150d - Caramel sulfit de amoniu
    E150d - Caramel sulfit de amoniu
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II E150c Caramel amoniu, Caramel clasa III E150d Caramel sulfit-amoniu, Caramel clasa IV Culori de la brun la negr
  • E-uri suspecte - E1505 - Citrat de trietil
    E1505 - Citrat de trietil
    Component al aromelor. E1505 sau citrat de trietil este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare completa a acestui aditiv.
  • E-uri suspecte - E1414 - Fosfat de diamidon acetilat
    E1414 - Fosfat de diamidon acetilat
    E1414 sau fosfat de diamidon acetilat este un agent artificial de ingrosare, glazurant, agent de incarcare.
  • E-uri suspecte - E235 - Natamicina, Primaricina
    E235 - Natamicina, Primaricina
    Printre pericolele care pandesc organismul in urma consumarii e-urilor "suspecte" se numara: alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile he
  • E-uri suspecte - E161g - Cantaxantin
    E161g - Cantaxantin
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a somonului si a pastravului. In UE se foloseste pe scara larga in alimentatia pestelui de crescator

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: