Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E-uri inofensive

În lista cu E-uri inofensive - Slabute.ro au fost găsite 74 e-uri:

  • E263 - Acetat de calciu
    E263 - Acetat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E261 - Acetat de potasiu
    E261 - Acetat de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Acidifiant, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E262 - Acetat de sodiu
    E262 - Acetat de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Acidifiant, Tip Natural

    Acetatii sunt utilizati drept conservanti sau solutii tampon. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar....

  • E260 - Acid acetic
    E260 - Acid aceticCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Acidifiant, Tip Sintetic

    Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali...

  • E300 - Acid ascorbic
    E300 - Acid ascorbicCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antoxidant, Tip Natural

    Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E300. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine....

  • E507 - Acid clorhidric
    E507 - Acid clorhidricCategoria E-uri inofensive, Funcţie Regulator de aciditate, Tip Sintetic

    E507 sau acid clorhidric este un acidifiant artificial, care se foloseste pentru prepararea siropului invertit de zaharoza si a unor condimente. Atunci cand se combina cu formaldehida are efecte tera...

  • E297 - Acid fumaric
    E297 - Acid fumaricCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Stabilizator, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E270 - Acid lactic
    E270 - Acid lacticCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Conservant, Stabilizator, Tip Natural

    Acidul lactic si lactatii sunt folositi ca si conservanti, mai ales, impotriva drojdiilor si fungilor. Este folosit, de asemenea, pentru cresterea stabilitatii produselor din cartofi, prin cresterea ...

  • E296 - Acid malic
    E296 - Acid malicCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E334 - Acid tartric
    E334 - Acid tartricCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Antioxidant, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E334 sau acid ...

  • E570 - Acizi grasi (acid stearic)
    E570 - Acizi grasi (acid stearic)Categoria E-uri inofensive, Funcţie Emulgator, Agent antiaglomerant, Tip Natural

    E570 sau acizi grasi sunt emulgatori, glazurati, antiaglomeranti, naturali....

  • E307 - Alfa-tocoferol
    E307 - Alfa-tocoferolCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Sintetic

    Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea grasimilor de origine animala. Are o activitate vitaminica intensa. Se foloseste mai rar datorita aromei puternice pe ca...

  • E163 - Antocian(in)e
    E163 - Antocian(in)eCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Tip Natural

    E163a cianidina : rosu E163b delfinidina : albastru E163c malvidina : mov E164d pelargonidina : oranj E164e peonidina : rosu-brun E165f petunidina : rosu închis Antocianinele si antocianid...

  • E938 - Argon
    E938 - ArgonCategoria E-uri inofensive, Funcţie Gaz de protectie, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E302 - Ascorbat de calciu
    E302 - Ascorbat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Ameliorator, Tip Natural

    Antioxidant si ameliorator al painii. Previne imbrunarea fructelor cat si formarea nitrozaminelor in carne. Acidul ascorbic este vitamina C; insa, nu poate fi adaugat ca un supliment de vitamine cand...

  • E301 - Ascorbat de sodiu
    E301 - Ascorbat de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Natural

    Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E301. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. Previ...

  • E941 - Azot
    E941 - AzotCategoria E-uri inofensive, Funcţie Gaz de protectie, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de...

  • E558 - Bentonita
    E558 - BentonitaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent antiaglomerant, Tip Natural

    E558 sau bentonita este un agent de separare, natural. Din punct de vedere chimic este alumino-silicat de tipul montmorilonitului si cantitati mici de Ca, Fe, Mg.  Cercetarile realizate pana i...

  • E459 - Beta-ciclodextrina
    E459 - Beta-ciclodextrinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de incarcare, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E459 sau beta-...

  • E170 - Carbonat de calciu
    E170 - Carbonat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Stabilizator, Agent de umplere, Tip Natural

    Colorant alb pentru suprafata; agent impotriva uscarii, agent de umplere (farmacie), stabilizator pentru fructele conservate. Larg utilizat. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat u...

  • E503 - Carbonatii de amoniu
    E503 - Carbonatii de amoniuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Regulator de aciditate, Emulgator, Antiagregant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E503 sau carb...

  • E504 - Carbonatii de magneziu
    E504 - Carbonatii de magneziuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Regulator de aciditate, Agent antiaglomerant, Emulgator, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E501 - Carbonatii de potasiu
    E501 - Carbonatii de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Regulator de aciditate, Emulgator, Antiagregant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E500 - Carbonatii de sodiu
    E500 - Carbonatii de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Regulator de aciditate, Antiaglomerant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
    E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimaticCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de incarcare, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E469 sau carbo...

  • E153 - Carbune vegetal
    E153 - Carbune vegetalCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    Negru, colorant insolubil. Utilizat adesea ca agent de filtrare. Se utilizeaza in scopuri medicale ca agent anti-diareic. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential perico...

  • E903 - Ceara Canauba
    E903 - Ceara CanaubaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de separare, Agent de glazurare, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E903 sau ceara...

  • E901 - Ceara de albine
    E901 - Ceara de albineCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de separare, Agent de glazurare, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E901 sau ceara...

  • E902 - Ceara de Candilla
    E902 - Ceara de CandillaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de separare, Agent de glazurare, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E902 sau ceara...

  • E460 - Celuloza
    E460 - CelulozaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent antiaglomerant, Emulgator, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E331 - Citrati
    E331 - CitratiCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Emulgator, Stabilizator, Antioxidant, Aromatizant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E331 (i) sau ...

  • E140 - Clorofile, verde natural
    E140 - Clorofile, verde naturalCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    CI 75810 Verde natural 3 Clorofila A Magneziu clorofila Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. ...

  • E509 - Clorura de calciu
    E509 - Clorura de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Potentiator de aroma, Tip Natural

    Regulator de aciditate, măreşte fermitatea fructelor şi legumelor, leagă metale. E509 sau clorura de calciu este un potentiator de arome si agent de intarire. Cercetarile realizate pana in preze...

  • E511 - Clorura de magneziu
    E511 - Clorura de magneziuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Potentiator de aroma, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E508 - Clorura de potasiu
    E508 - Clorura de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Substituent al sării, Tip Sintetic

    Înlocuitor al sării de bucătărie....

  • E141 - Complexe de cupru ale clorofilelor si clorofilinei
    E141 - Complexe de cupru ale clorofilelor si clorofilineiCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Sintetic

    Colorant alimentar verde. E141 (i) este solubil in apa, in timp ce E141 (ii) este solubil in ulei. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urm...

  • E100 - Curcumina
    E100 - CurcuminaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara....

  • E309 - Delta-tocoferol
    E309 - Delta-tocoferolCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Sintetic

    Antioxidant în produsele grase, în special adăugat pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Are o activitate vitaminică scăzută. Se foloseşte mai rar datorită aromei ...

  • E290 - Dioxid de carbon, acid carbonic
    E290 - Dioxid de carbon, acid carbonicCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E472 - Esteri
    E472 - EsteriCategoria E-uri inofensive, Funcţie Stabilizator, Emulgator, Tip Natural

    E472a Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul acetic E472b Ester ai mono şi digliceridelor cu acidul lactic E472c Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul citric E472d Esteri ai mono şi digli...

  • E160c - Extract de ardei rosu, capsantina
    E160c - Extract de ardei rosu, capsantinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    Colorant rosu inchis utilizat in egala masura ca aromatizant. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar....

  • E308 - Gamma-tocoferol
    E308 - Gamma-tocoferolCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Sintetic

    Antioxidant în produsele grase, adăugat în special pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Activitate vitaminică destul de scăzută.  Cercetarile realizate pana ...

  • E422 - Glicerol
    E422 - GlicerolCategoria E-uri inofensive, Funcţie Alcool natural, Tip Sintetic

    Edulcorant hipocaloric, umectant (păstrează starea de hidratare a alimentelor), etc....

  • E640 - Glicina si sarea de sodiu
    E640 - Glicina si sarea de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Potentiator de gust, Potentiator de aroma, Tip Sintetic

    E640 sau glicina si sarea de sodiu este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma c...

  • E414 - Guma de acacia, Guma arabica
    E414 - Guma de acacia, Guma arabicaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de îngroşare, Stabilizator, Emulgator, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E939 - Heliu
    E939 - HeliuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Gaz de protectie, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de...

  • E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 - Hidroxid de calciu, var stinsCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de ingrosare, Acidifiant, Tip Sintetic

    E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur...

  • E1103 - Invertaza
    E1103 - InvertazaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Stabilizator, Ferment, Catalizator biologic, Tip Natural

    Invertaza este adaugata in produs in cantitate de 1 ml/kg si catalizeaza reactia de hidroliza a zaharozei in glucoza si fructoza. In acelasi timp, incetineste procesul de cristalizare a zaharozei, ia...

  • E920 - L-cisteina
    E920 - L-cisteinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Aminoacid, Agent de afanare, Tip Natural

    E920 sau L-cisteina este un agent de tratare a fainii, fiind de fapt un aminoacid natural sau obtinut prin biosinteza. Ofera aspectul pufos al produselor de panificatie, intarind si aroma acestora....

  • E327 - Lactat de calciu
    E327 - Lactat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este ...

  • E326 - Lactat de potasiu
    E326 - Lactat de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acid, Tip Natural

    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a ...

  • E325 - Lactat de sodiu
    E325 - Lactat de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Corector de aciditate, Agent de intarire, Tip Sintetic

    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a ...

  • E322 - Lecitina
    E322 - LecitinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Emulgator, Stabilizator, Tip Natural

    E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colin Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata....

  • E160d - Licopen, Rubixantina
    E160d - Licopen, RubixantinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    Colorant alimentar rosu inchis. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "...

  • E1105 - Lizozim
    E1105 - LizozimCategoria E-uri inofensive, Funcţie Conservant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".  ...

  • E351 - Malat de potasiu
    E351 - Malat de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E352 - Malati de calciu
    E352 - Malati de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E350 - Malati de sodiu
    E350 - Malati de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
    E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasiCategoria E-uri inofensive, Funcţie Stabilizator, Emulgator, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E959 - Neohesperidina dihidrocalcon DC
    E959 - Neohesperidina dihidrocalcon DCCategoria E-uri inofensive, Funcţie Edulcorant intens, Potentiator de gust, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E959 sau neohe...

  • E529 - Oxid de calciu, var
    E529 - Oxid de calciu, varCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E529 sau oxid...

  • E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
    E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbilCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Natural

    Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea uleiurilor cu multi acizi grasi nesaturati. De asemenea folositi la fabricarea aditivilor pentru colorantii alimentari E...

  • E440 - Pectine
    E440 - PectineCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent de îngroşare, Emulgator, Stabilizator, Tip Natural

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E101 - Riboflavina
    E101 - RiboflavinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Vitamina, Tip Natural

    Riboflavina (aditivul alimentar E101) se imparte in 2 tipuri:E101i – riboflavina simplaE101ii – riboflavina 5-fosfatE101 este greu dizolvabil in apa. In organism, vitamina B2 (riboflavin...

  • E162 - Rosu sfecla, betanina
    E162 - Rosu sfecla, betaninaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Colorant, Tip Natural

    Colorant alimentar rosu. Larg utilizat, dar culoarea este destul de instabila. Este excretat nemodificat in urina. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentr...

  • E551 - Silicat de calciu
    E551 - Silicat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent antiaglomerant, Emulgator, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E551 sau diox...

  • E553a - Silicat si trisilicat de magneziu
    E553a - Silicat si trisilicat de magneziuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Agent antiaglomerant, Agent de separare, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E482 - Stearoil-2-lactilat de calciu
    E482 - Stearoil-2-lactilat de calciuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Stabilizator, Emulgator, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E481 - Stearoil-2-lactilat de sodiu
    E481 - Stearoil-2-lactilat de sodiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Stabilizator, Emulgator, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E335 - Tartrat
    E335 - TartratCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiu
    E337 - Tartrat dublu de sodiu si potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Antioxidant, Emulgator, Aromatizant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....

  • E336 - Tartrati de potasiu
    E336 - Tartrati de potasiuCategoria E-uri inofensive, Funcţie Acidifiant, Stabilizator, Emulgator, Colorant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Contribuie la...

  • E957 - Taumatina
    E957 - TaumatinaCategoria E-uri inofensive, Funcţie Edulcorant intens, Potentiator de gust, Tip Natural

    E957 sau taumatina este un edulcorant intens natural si potentiator de gust, folosit in formula unor arome.  Este mai dulce de 1500-2500 ori mai mult decat zaharoza. Este solubil in apa 600g/l a...

  • E306 - Tocoferoli
    E306 - TocoferoliCategoria E-uri inofensive, Funcţie Antioxidant, Tip Sintetic

    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive"....


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente
  • Seminte chia, uscate
    Părere: rroxi44
    Seminţele de chia sunt, probabil, unul dintre cele mai complexe alimente pe care, mâncat în ...
  • Pepene galben
    Părere: rroxi44
    Imi place pentru gustul său puternic aromat, pentru faptul că este hipocaloric, că este bun ...
  • Ceai verde
    Părere: cami32
    Este excelent,il consum in fiecare dimineata cu lamaie si un praf de scortisoara.
  • Aripioare de pui la cuptor
    Părere: abalint
    Foarte gustos, usor de preparat. Este una din mancarurile mele preferate.
  • Kiwi
    Părere: danielaroiu
    Îmi place totul la acest fruct

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: