E351 - Malat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E351, Malat de potasiu este folosit ca Acidifiant
Origine E351
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E351, Malat de potasiu"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E351 (Malat de potasiu) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E351 (Malat de potasiu)"
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E351 - Malat de potasiu - Slabute.ro"
E351 se găseşte în...
Gemuri
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E351 - Malat de potasiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E100 - Curcumina
E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara. - E308 - Gamma-tocoferol
Antioxidant în produsele grase, adăugat în special pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Activitate vitaminică destul de scăzută. Cercetarile realizate pana - E481 - Stearoil-2-lactilat de sodiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E261 - Acetat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E511 - Clorura de magneziu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".