E511 - Clorura de magneziu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E511, Clorura de magneziu este folosit ca Acidifiant, Potentiator de aroma
Origine E511
Sare naturală, face parte din sarea marină şi sarea gemă.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E511 (Clorura de magneziu) este nelimitată.
Efecte secundare
Poate acţiona ca laxativ.
Restricţii dietetice
Toate grupurile religioase, veganii şi vegetarienii pot folosi E511.
E511 se găseşte în...
Legume sterilizate.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E511 - Clorura de magneziu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E100 - Curcumina
E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara. - E422 - Glicerol
Edulcorant hipocaloric, umectant (păstrează starea de hidratare a alimentelor), etc. - E352 - Malati de calciu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E959 - Neohesperidina dihidrocalcon DC
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E959 sau neohe - E327 - Lactat de calciu
E327 sau lactat de calciu este un corector natural sau artificial. Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este