E459 - Beta-ciclodextrina
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E459 sau beta-ciclodextrina este un agent de incarcare, de natura vegetala, folosit ca excipienti in tabletele de suplimente alimentare.
E459, Beta-ciclodextrina este folosit ca Agent de incarcare
Origine E459
Se obtine din amidonuri provenite din plante modificate genetic.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E459 (Beta-ciclodextrina) este nelimitată.
Efecte secundare
Este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro"
E459 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E459 - Beta-ciclodextrina - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E1103 - Invertaza
Invertaza este adaugata in produs in cantitate de 1 ml/kg si catalizeaza reactia de hidroliza a zaharozei in glucoza si fructoza. In acelasi timp, incetineste procesul de cristalizare a zaharozei, ia - E308 - Gamma-tocoferol
Antioxidant în produsele grase, adăugat în special pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Activitate vitaminică destul de scăzută. Cercetarile realizate pana - E297 - Acid fumaric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E941 - Azot
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de - E640 - Glicina si sarea de sodiu
E640 sau glicina si sarea de sodiu este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma c