Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E336 - Tartrati de potasiu

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

Contribuie la controlul activitatii apei.

E336, Tartrati de potasiu este folosit ca Acidifiant, Stabilizator, Emulgator, Colorant

Origine E336

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E336, Tartrati de potasiu"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E336 (Tartrati de potasiu) este nelimitată.

Efecte secundare

E336 sau tartarat de potasiu (mono- sau dipotasic) este un acidifiant, antioxidant, emulgator, chelant al metalelor grele, aromatizant, artificial, vegetal care consumat in d

oze mari are efect laxativ. Este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro"

E336 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E325 - Lactat de sodiu
    E325 - Lactat de sodiu
    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a
  • E-uri inofensive - E501 - Carbonatii de potasiu
    E501 - Carbonatii de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
    E469 - Carboximetil celuloza hidrolizata enzimatic
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E469 sau carbo
  • E-uri inofensive - E459 - Beta-ciclodextrina
    E459 - Beta-ciclodextrina
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E459 sau beta-
  • E-uri inofensive - E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
    E304 - Palmitat de ascorbil, Stearat de ascorbil
    Antioxidant in produsele grase, in special adaugat pentru a preveni rancezirea uleiurilor cu multi acizi grasi nesaturati. De asemenea folositi la fabricarea aditivilor pentru colorantii alimentari E

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: