E336 - Tartrati de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
Contribuie la controlul activitatii apei.
E336, Tartrati de potasiu este folosit ca Acidifiant, Stabilizator, Emulgator, Colorant
Origine E336
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E336, Tartrati de potasiu"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E336 (Tartrati de potasiu) este nelimitată.
Efecte secundare
E336 sau tartarat de potasiu (mono- sau dipotasic) este un acidifiant, antioxidant, emulgator, chelant al metalelor grele, aromatizant, artificial, vegetal care consumat in d
oze mari are efect laxativ. Este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro"
E336 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E336 - Tartrati de potasiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E261 - Acetat de potasiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E939 - Heliu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de - E902 - Ceara de Candilla
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E902 sau ceara - E302 - Ascorbat de calciu
Antioxidant si ameliorator al painii. Previne imbrunarea fructelor cat si formarea nitrozaminelor in carne. Acidul ascorbic este vitamina C; insa, nu poate fi adaugat ca un supliment de vitamine cand