Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E471, Mono si digliceride ale acizilor grasi este folosit ca Stabilizator, Emulgator

Origine E471

Grăsimi sintetice, produse din glicerol şi acizi graşi naturali, în principal de origine vegetală, dar pot fi folosite şi grăsimi de origine animală.

Produsul, în general, este un amestec de alte produse, cu o compoziţi asemănătoare grăsimilor naturale parţial digerabile.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E471 (Mono si digliceride ale acizilor grasi) este nelimitată.

Efecte secundare

Nu se cunosc.

Organismul metabolizează produsele ca pe orice altă grăsime.

Componentele individuale sunt produse în mod normal şi în organism din digestia grăsimilor naturale.

Restricţii dietetice

Deşi sunt utilizate în principal uleiuri vegetale, folosirea grăsimii animale (inclusiv de porc) nu poate fi exclusă.

Unele grupuri, cum sunt veganii, musulmanii şi evreii evită din această cauză aceste produse.

Numai producătorul poate oferi informaţii detaliate asupra originii acizilor graşi.

Din punct de vedere chimic, acizii graşi vegetali şi animali sunt identici.

E471 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E300 - Acid ascorbic
    E300 - Acid ascorbic
    Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E300. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine.
  • E-uri inofensive - E336 - Tartrati de potasiu
    E336 - Tartrati de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Contribuie la
  • E-uri inofensive - E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur
  • E-uri inofensive - E325 - Lactat de sodiu
    E325 - Lactat de sodiu
    Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a
  • E-uri inofensive - E162 - Rosu sfecla, betanina
    E162 - Rosu sfecla, betanina
    Colorant alimentar rosu. Larg utilizat, dar culoarea este destul de instabila. Este excretat nemodificat in urina. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentr

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: