E526 - Hidroxid de calciu, var stins
E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E526, Hidroxid de calciu, var stins este folosit ca Agent de ingrosare, Acidifiant
Origine E526
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E526, Hidroxid de calciu, var stins"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E526 (Hidroxid de calciu, var stins) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E526 (Hidroxid de calciu, var stins)"
Restricţii dietetice
Nu se recomanda consumul frecvent de E526.
E526 se găseşte în...
Diverse utilizari, ca regulator de aciditate, de exemplu, in vinuri.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E526 - Hidroxid de calciu, var stins - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E938 - Argon
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E901 - Ceara de albine
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E901 sau ceara - E902 - Ceara de Candilla
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E902 sau ceara - E260 - Acid acetic
Acidul acetic este folosit ca si conservant impotriva bacteriilor si fungilor. Cea mai mare activitate o are la pH scazut. De asemenea, poate fi folosit ca si component de aroma. Cercetarile reali - E326 - Lactat de potasiu
Acidul lactic şi lactaţii sunt utilizaţi drept conservanţi, în special împotriva drojdiilor şi fungilor. Mai este folosit pentru a creşte stabilitatea antioxidanţilor şi pentru a