Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E526 - Hidroxid de calciu, var stins

E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial.

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E526, Hidroxid de calciu, var stins este folosit ca Agent de ingrosare, Acidifiant

Origine E526

Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E526, Hidroxid de calciu, var stins"

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E526 (Hidroxid de calciu, var stins) este nelimitată.

Efecte secundare

Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E526 (Hidroxid de calciu, var stins)"

Restricţii dietetice

Nu se recomanda consumul frecvent de E526.

E526 se găseşte în...

Diverse utilizari, ca regulator de aciditate, de exemplu, in vinuri.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E526 - Hidroxid de calciu, var stins - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E459 - Beta-ciclodextrina
    E459 - Beta-ciclodextrina
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E459 sau beta-
  • E-uri inofensive - E501 - Carbonatii de potasiu
    E501 - Carbonatii de potasiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E558 - Bentonita
    E558 - Bentonita
    E558 sau bentonita este un agent de separare, natural. Din punct de vedere chimic este alumino-silicat de tipul montmorilonitului si cantitati mici de Ca, Fe, Mg.  Cercetarile realizate pana i
  • E-uri inofensive - E290 - Dioxid de carbon, acid carbonic
    E290 - Dioxid de carbon, acid carbonic
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E640 - Glicina si sarea de sodiu
    E640 - Glicina si sarea de sodiu
    E640 sau glicina si sarea de sodiu este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma c

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: