E526 - Hidroxid de calciu, var stins
E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial.
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E526, Hidroxid de calciu, var stins este folosit ca Agent de ingrosare, Acidifiant
Origine E526
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E526, Hidroxid de calciu, var stins"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E526 (Hidroxid de calciu, var stins) este nelimitată.
Efecte secundare
Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E526 (Hidroxid de calciu, var stins)"
Restricţii dietetice
Nu se recomanda consumul frecvent de E526.
E526 se găseşte în...
Diverse utilizari, ca regulator de aciditate, de exemplu, in vinuri.
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E526 - Hidroxid de calciu, var stins - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E938 - Argon
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E100 - Curcumina
E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara. - E1103 - Invertaza
Invertaza este adaugata in produs in cantitate de 1 ml/kg si catalizeaza reactia de hidroliza a zaharozei in glucoza si fructoza. In acelasi timp, incetineste procesul de cristalizare a zaharozei, ia - E163 - Antocian(in)e
E163a cianidina : rosu E163b delfinidina : albastru E163c malvidina : mov E164d pelargonidina : oranj E164e peonidina : rosu-brun E165f petunidina : rosu închis Antocianinele si antocianid - E939 - Heliu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de