Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E140 - Clorofile, verde natural


CI 75810
Verde natural 3
Clorofila A
Magneziu clorofila

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive"
.

E140, Clorofile, verde natural este folosit ca Colorant

Origine E140

Colorant natural verde, prezent in toate plantele si in alge.

Varianta comerciala se extrage din urzici, iarba si alfalfa.

Verde, colorant alimentar solubil in apa.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E140 (Clorofile, verde natural) este nelimitată.

Efecte secundare

Nu se recomanda consumul frecvent

Restricţii dietetice

Nu exista restrictii, E140 poate fi consumat de catre toate gruparile religioase, vegani si vegetarieni.

E140 se găseşte în...

Se contine in multe produse.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E140 - Clorofile, verde natural - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E920 - L-cisteina
    E920 - L-cisteina
    E920 sau L-cisteina este un agent de tratare a fainii, fiind de fapt un aminoacid natural sau obtinut prin biosinteza. Ofera aspectul pufos al produselor de panificatie, intarind si aroma acestora.
  • E-uri inofensive - E472 - Esteri
    E472 - Esteri
    E472a Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul acetic E472b Ester ai mono şi digliceridelor cu acidul lactic E472c Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul citric E472d Esteri ai mono şi digli
  • E-uri inofensive - E509 - Clorura de calciu
    E509 - Clorura de calciu
    Regulator de aciditate, măreşte fermitatea fructelor şi legumelor, leagă metale. E509 sau clorura de calciu este un potentiator de arome si agent de intarire. Cercetarile realizate pana in preze
  • E-uri inofensive - E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur
  • E-uri inofensive - E308 - Gamma-tocoferol
    E308 - Gamma-tocoferol
    Antioxidant în produsele grase, adăugat în special pentru a preveni râncezirea uleiului de măsline. Activitate vitaminică destul de scăzută.  Cercetarile realizate pana

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: