E350 - Malati de sodiu
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.
Face parte din categoria "E-uri inofensive".
E350, Malati de sodiu este folosit ca Acidifiant
Origine E350
E350 sau malat de sodiu este un acidifiant artificial ce se gaseste in celulele vii.
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E350 (Malati de sodiu) este nelimitată.
Efecte secundare
Nu se recomanda nou-nascutilor si copiilor mici, deoarece poate provoca tulburari de metabolism.
Este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E350 - Malati de sodiu - Slabute.ro"
E350 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E350 - Malati de sodiu - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E350 - Malati de sodiu - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E322 - Lecitina
E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colin Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata. - E1103 - Invertaza
Invertaza este adaugata in produs in cantitate de 1 ml/kg si catalizeaza reactia de hidroliza a zaharozei in glucoza si fructoza. In acelasi timp, incetineste procesul de cristalizare a zaharozei, ia - E901 - Ceara de albine
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E901 sau ceara - E472 - Esteri
E472a Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul acetic E472b Ester ai mono şi digliceridelor cu acidul lactic E472c Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul citric E472d Esteri ai mono şi digli - E471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".