Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E901 - Ceara de albine

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E901 sau ceara de albine, alba sau galbena este un agent natural de separare si glazurare, de origine animala.

Punctul de topire este de 60-66 grade celsius.

E901, Ceara de albine este folosit ca Agent de separare, Agent de glazurare

Origine E901

Se formeaza din fagurii de miere, nu se digera.

Este alcatuit din palmitat de miricil, acid cerotic, acid melisic, alcool cerilic, hidrocarburi alifatice.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E901 (Ceara de albine) este nelimitată.

Efecte secundare

La persoanele sensibile poate provoca alergii. Acest aditiv este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E901 - Ceara de albine - Slabute.ro"

E901 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E901 - Ceara de albine - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E901 - Ceara de albine - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E422 - Glicerol
    E422 - Glicerol
    Edulcorant hipocaloric, umectant (păstrează starea de hidratare a alimentelor), etc.
  • E-uri inofensive - E509 - Clorura de calciu
    E509 - Clorura de calciu
    Regulator de aciditate, măreşte fermitatea fructelor şi legumelor, leagă metale. E509 sau clorura de calciu este un potentiator de arome si agent de intarire. Cercetarile realizate pana in preze
  • E-uri inofensive - E302 - Ascorbat de calciu
    E302 - Ascorbat de calciu
    Antioxidant si ameliorator al painii. Previne imbrunarea fructelor cat si formarea nitrozaminelor in carne. Acidul ascorbic este vitamina C; insa, nu poate fi adaugat ca un supliment de vitamine cand
  • E-uri inofensive - E482 - Stearoil-2-lactilat de calciu
    E482 - Stearoil-2-lactilat de calciu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E640 - Glicina si sarea de sodiu
    E640 - Glicina si sarea de sodiu
    E640 sau glicina si sarea de sodiu este un potentiator de gust si de aroma, artificial, vegetal. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma c

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: