Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E352 - Malati de calciu

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive".

E352, Malati de calciu este folosit ca Acidifiant

Origine E352

E352 sau malat de calciu este un acidifiant artificial ce se gaseste in celulele vii.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E352 (Malati de calciu) este nelimitată.

Efecte secundare

Nu se recomanda nou-nascutilor si copiilor mici, deoarece poate provoca tulburari de metabolism.

Este considerat inofensiv.

Restricţii dietetice

Nu există restricţii dietetice pentru "E352 - Malati de calciu - Slabute.ro"

E352 se găseşte în...

Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E352 - Malati de calciu - Slabute.ro"

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E352 - Malati de calciu - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E101 - Riboflavina
    E101 - Riboflavina
    Riboflavina (aditivul alimentar E101) se imparte in 2 tipuri:E101i – riboflavina simplaE101ii – riboflavina 5-fosfatE101 este greu dizolvabil in apa. In organism, vitamina B2 (riboflavin
  • E-uri inofensive - E301 - Ascorbat de sodiu
    E301 - Ascorbat de sodiu
    Acidul ascorbic este vitamina C; insa el nu poate fi ca un supliment vitaminic cand este etichetat E301. Cand este adaugat in alimente el functioneaza ca antioxidant si ameliorator pentru paine. Previ
  • E-uri inofensive - E500 - Carbonatii de sodiu
    E500 - Carbonatii de sodiu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".
  • E-uri inofensive - E163 - Antocian(in)e
    E163 - Antocian(in)e
    E163a cianidina : rosu E163b delfinidina : albastru E163c malvidina : mov E164d pelargonidina : oranj E164e peonidina : rosu-brun E165f petunidina : rosu închis Antocianinele si antocianid
  • E-uri inofensive - E903 - Ceara Canauba
    E903 - Ceara Canauba
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". E903 sau ceara

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: