E920 - L-cisteina
E920 sau L-cisteina este un agent de tratare a fainii, fiind de fapt un aminoacid natural sau obtinut prin biosinteza.
Ofera aspectul pufos al produselor de panificatie, intarind si aroma acestora.
E920, L-cisteina este folosit ca Aminoacid, Agent de afanare
Origine E920
Momentan nu există informaţii suplimentare despre originea "E920, L-cisteina"
Doza maximă zilnică...
Doza maximă zilnică pentru E920 (L-cisteina) este nelimitată.
Efecte secundare
Are efect neurotoxic si este considerat inofensiv.
Restricţii dietetice
Nu există restricţii dietetice pentru "E920 - L-cisteina - Slabute.ro"
E920 se găseşte în...
Momentan nu există informaţii despre alimentele în care se găseşte "E920 - L-cisteina - Slabute.ro"
Discută pe forum
Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E920 - L-cisteina - Slabute.ro.
Alte "E-uri inofensive"
- E100 - Curcumina
E100 da alimentelor o culoare portocalie sau galbena. Este un aditiv admis spre folosire in industria alimentara. - E472 - Esteri
E472a Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul acetic E472b Ester ai mono şi digliceridelor cu acidul lactic E472c Esteri ai mono şi digliceridelor cu acidul citric E472d Esteri ai mono şi digli - E297 - Acid fumaric
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". - E941 - Azot
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de - E335 - Tartrat
Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive".