Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

E160d - Licopen, Rubixantina

Colorant alimentar rosu inchis.

Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar.

Face parte din categoria "E-uri inofensive

E160d, Licopen, Rubixantina este folosit ca Colorant

Origine E160d

Colorant natural, prezent in multe plante si fructe galbene si rosii.

Pentru uz comercial este izolat din tomate.

Doza maximă zilnică...

Doza maximă zilnică pentru E160d (Licopen, Rubixantina) este nelimitată.

Efecte secundare

Momentan nu se cunosc efecte secundare pentru "E160d (Licopen, Rubixantina)"

Restricţii dietetice

Nici una, E160d poate fi consumat de catre toate gruparile religioase, vegani si vegetarieni.

E160d se găseşte în...

Se contine in multe produse.

Discută pe forum

Dacă vrei să afli mai multe informaţii, să afli o părere sau să împărtăşeşti o experienţa ta membrilor comunităţii de slăbuţe, întră pe forum şi discută despre acest E la secţiunea Discuţii despre E160d - Licopen, Rubixantina - Slabute.ro.

Alte "E-uri inofensive"

  • E-uri inofensive - E508 - Clorura de potasiu
    E508 - Clorura de potasiu
    Înlocuitor al sării de bucătărie.
  • E-uri inofensive - E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 - Hidroxid de calciu, var stins
    E526 sau hidroxid de calciu, var stins este un corector de aciditate, diverse utilizari, artificial. Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in ur
  • E-uri inofensive - E939 - Heliu
    E939 - Heliu
    Cercetarile realizate pana in prezent nu au identificat un potential pericol pentru sanatate in urma consumarii acestui aditiv alimentar. Face parte din categoria "E-uri inofensive". Este un gaz de
  • E-uri inofensive - E270 - Acid lactic
    E270 - Acid lactic
    Acidul lactic si lactatii sunt folositi ca si conservanti, mai ales, impotriva drojdiilor si fungilor. Este folosit, de asemenea, pentru cresterea stabilitatii produselor din cartofi, prin cresterea
  • E-uri inofensive - E322 - Lecitina
    E322 - Lecitina
    E322 (i) lecitină parţial hidrolizată Fosfatidil colin Emulgator şi stabilizator pentru amestecurile apa-ulei (grăsime). Folosită pentru a înmuia ciocolata.

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele E-uri adăugate
  • Cantaxantin
    Cantaxantin
    Categoria: E-uri suspecte
    Cantaxantina este folosita pentru a creste in intensitate culoarea carnii pestelui, in special cea a ...
  • Triacetat de gliceril, Triacetina
    Triacetat de gliceril, Triacetina
    Categoria: E-uri suspecte
    E1518 sau triacetat de gliceril este un agent de suport, artificial. Nu s-a realizat o evaluare ...
  • Caramel sulfit de amoniu
    Caramel sulfit de amoniu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel amoniacal
    Caramel amoniacal
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
  • Caramel de sulfit de sodiu
    Caramel de sulfit de sodiu
    Categoria: E-uri suspecte
    E150a Caramel alcalin, Caramel clasa I E150b Alcali-sulfit caramel, Caramel clasa II ...
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: